La Prairie

La Prairie


In een zoektocht naar tijdloze schoonheid en oneindige luxe, gaat La Prairie verder dan gewone huidverzorging door veroudering daar aan te pakken waar het begint. Onze uitzonderlijke cellulaire crèmes, serums, behandelingen en collecties presteren allemaal met ongeëvenaarde verfijning en resultaten. Deze toewijding aan uitzonderlijke huidverzorgingsbehandelingen heeft La Prairie tot keuze gemaakt van de werelds meest veeleisende vrouwen. Ervaar de belofte van tijdloze schoonheid. Beauty Oranje is de schoonheidssalon met La Prairie producten in Noordwijk.

Skin Caviar Essence-in-Lotion

Skin Caviar Essence-in-lotion

Skin Caviar Essence-in-lotion is een bijzondere aanvulling op het reeds bestaande Caviar assortiment. Het is een lotion van vloeibaar caviar met een serum werking die je gebruikt als 3e stap binnen je huidverzorging en gebruik je dus na je foam of cream reiniging en refining lotion en onder je serum. Dit vloeibare caviar (je zou bijna zeggen vloeibare goud) gebruikt de puurste eigenschappen van de caviar om je huid nog meer te perfectioneren, nog meer te liften en verstevigen, je poriën te verfijnen en je huid een porseleinen uiterlijk te geven. Een schitterend product voor de echte La Prairie Caviar  Fan.

Skin Caviar Essence-in-lotion komt in een flacon van 150ml en heeft een prijs van maar € 212,-*

*speciaal bij Beauty Oranje met 25% korting van € 212,- voor maar € 158,99

La Prairie’s Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold revitaliseert de huid grondig door de kwaliteit en textuur van de huid van binnenuit te verbeteren.

Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold

Schoonheid baadt direct in een gouden licht en verbetert zichtbaar zodra de van goud voorziene formule op het gezicht wordt aangebracht. La Prairie’s Cellular Radiance Perfecting Fluide Pure Gold revitaliseert de huid grondig door de kwaliteit en textuur van de huid van binnenuit te verbeteren. Laat uw huid van binnenuit stralen en egaliseer uw teint.

Beauty Oranje is de schoonheidssalon met la prairie producten

Anti-Aging Rapid Response Booster

Bereid uzelf en uw huid voor op La Prairies meest geavanceerde, snelwerkende rimpelvervager ooit. La Prairie introduceert de Anti-Aging Rapid Response Booster: een boost richting rimpelloze schoonheid.

Iedere dag telt in de strijd tegen rimpeltjes. Met de Anti-Aging Rapid Response Booster zult u een hoger niveau van tijdloze schoonheid ervaren in slechts twee weken tijd. Geformuleeerd met een doelgericht afgiftesysteem, levert het een nieuwe generatie ingrediënten af exact op de plek waar de huid ze het meest nodig heeft – namelijk de cellen die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen elastine – vanaf de eerste dag. In de loop van twee weken lijkt de verschijning van rimpeltjes en lange lijntjes te vervagen waardoor er een grote, zichtbare verandering van de huid merkbaar is.

Welkom in een rimpelloze toekomst.

Beauty Oranje is de schoonheidssalon met la prairie producten

Cellular Eye Essence Platinum Rare

Het is tijd om uw oogverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen met de laatste doorbraak van La Prairie: Cellular Eye Essence Platinum Rare. Als nieuwste aanwinst van La Prairie’s begeerde Platinum Collection – een uitgebreid assortiment van ultiem verjongende producten – presenteert Cellular Eye Essence Platinum Rare een ongelooflijk revolutionair transportsysteem, dat de huid rondom de ogen transformeert. Een enkele druppel van dit lichtgewicht serum in gelvorm lijkt op een parel kwik, maar is in werkelijkheid een kostbare combinatie van La Prairie’s exclusieve Cellular Complex: rimpelopvullende peptiden; verstevigende, liftende, verhelderende, hydraterende en energieverlenende ingrediënten; antioxidanten … En natuurlijk het ingrediënt waar het product zijn naam aan te danken heeft: platina.

Beauty Oranje is de schoonheidssalon met la prairie producten

Cellular Radiance Night Cream

Ontwaak met een stralende huid

Als de huid veroudert, ondergaat ze veranderingen waardoor uw huid haar elasticiteit verliest, er meerdere lijntjes en rimpeltjes verschijnen en u een vale teint krijgt. De Radiance Collection laat uw huid weer stralen en werkt onvermoeid door om de natuurlijke glans van de huid met de tijd weer te herstellen. La Prairie is trots om de collectie uit te breiden met de nieuwe Cellular Radiance Night Cream. Dit product maakt de collectie compleet en combineert kostbare ingrediënten met geavanceerde technologie om u de stralende gloed van een jeugdige huid te schenken terwijl u slaapt. Per slot van rekening is voldoende slaap essentieel om een gezond welzijn te behouden. En niet alleen om lichaam en geest aan te moedigen om optimaal te functioneren, maar ook de huid te stimuleren! Rust stelt uw huid in staat om zichzelf te herstellen en te verjongen, waardoor de nacht de ideale tijd is voor effectieve huidverzorging zoals Cellular Radiance Night Cream.

Beauty Oranje is de schoonheidssalon met la prairie producten

Leeftijdvertragend weldadig hydraterend

Fluisterlicht luxueus koesterend
Deze licht geïnfundeerde crème smelt glinsterend in uw huid en werkt onmiddellijk aan de vernieuwing van stevigheid en het verzachten van rimpeltjes met uiterst krachtige hydrators gevangen in een buitengewoon luchtige textuur.

Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil
Kostbare hydraterende plantaardige oliën helpen de vochtbarrière van de huid te herstellen aangezien ze verzachten en voeden, terwijl koesterende plantextracten kalmeren, verzachten en beschermen
met krachtige antioxidanten.

Producten van:

La Prairie

zijn nu te koop bij Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee.