Intraceuticals Oxygen behandeling

Wilt u uw huid er jonger uit laten zien? Wilt u fijne lijntjes laten verdwijnen en uw huid een ongelofelijke boost geven? Kijk dan eens naar de verschillende Oxygen behandelingen van Intraceuticals bij Beauty Oranje. Met zuurstof en een boosterampul krijgt u de huid van een filmster!

Het speciale zuurstofapparaat zuivert de lucht naar een zuurstof van een puurheid van 85%, waarmee de huid kan worden gepenetreerd. Daarbij wordt het boosterampul naar keuze op uw huid gesprayed en met de zuurstof in uw huid gesluisd. Hierdoor ontstaat er direct een waanzinnig resultaat van een huid die straalt, voller, gelifter en egaler is. Uw huid voelt comfortabel, energiek en verjongd aan.

Intraceutical boosters

Uw huid verdient vandaag nog een boost! En daarom kunt u kiezen uit een van de Intraceutical boosters. Deze boosters – wij hebben de beschikking over vier verschillende soorten – maken uw huid direct voller, stralender en verfijnen de huidstructuur en verminderen fijne lijntjes. De boosters stimuleren de huid en geven een gewenst resultaat. En heel handig: Wij hebben ook booster verpakkingen voor thuis, zodat u ze ook thuis kunt gebruiken, om het effect op de huid nog langer te behouden!

Botox booster

Wilt u de beginnende rimpels en fijne lijntjes op uw gezicht verminderen? En een botoxbehandeling ondergaan zonder een cosmetische ingreep te doen? Met een oxygen behandeling bij Beauty Oranje is het allemaal mogelijk! Met de Atoxelene Infusion, ook wel onze ‘Botox booster’ die u kunt combineren met de verschillende serums, boekt u al na één behandeling zichtbaar resultaat! Diverse celebrity’s gingen u al voor met het gebruik van dit wondermiddel! Resultaat: een gladde, jonge, stralende en volle huid.

Verzorgde mannenhuid

De oxygen behandeling is niet alleen voor vrouwen. Ook mannen die graag een goed verzorgde en jonger uitziende huid willen, zijn bij Beauty Oranje aan het juiste adres.

Bekijk de prijzenlijst
oxygen-content