La Prairie Caviar Firming Facial

Heeft u behoefte aan een huid die er zichtbaar gladder en verstevigd uitziet en ook nog eens zorgt voor een directe jeugdige uitstraling? , dan is de La Prairie Caviar Firming Facial dé behandeling voor u! Met de High-end beautyproducten van dit Zwitserse topmerk wordt uw huid op het hoogte niveau verwent in een van onze luxe schoonheidssalons in Noordwijk.

Ontspan allereerst op onze weelderige en luxe behandelstoel, terwijl de schoonheidsspecialiste uw zintuigen prikkelt met de prachtige producten van La Prairie. Na een ontspannen reiniging van het gelaat met milde doch intensieve reinigingsproducten, volgt een zeer effectieve 3 minuten peeling die de dode huidcellen verwijderd en een grondige diepte-reiniging. 

Caviar Collectie

Bij de firming behandeling maken wij gebruik van de fameuze La Prairie Caviar Collectie. Een liftend en verstevigend fenomeen, met zuivere kaviaarextracten die de natuurlijke contouren in het gezicht helpen te ondersteunen. De elasticiteit en de veerkracht in het gezicht verbetert zichtbaar! Bovendien hydrateren de Caviar-producten de huid, wat een zijdezacht gevoel met zich meebrengt.

Liftende massage

Zodra uw huid volledig gereinigd is, is het tijd voor de ultieme ervaring van de Caviar Firming Facial: de massages. Allereerst verwennen wij u met een heerlijke en relaxte ontspanningsmassage. Laat uw gelaat rustig masseren en de knopen in uw nek, schouders en bovenkant van de rug verdwijnen. Vervolgens passen wij een liftende massagetechniek toe. Met deze techniek masseren wij de huid op een manier dat hij gelift wordt en er na de behandeling strakker uit ziet.

Een afsluitend gezichtsmasker van Caviar, die wij warm aanbrengen, repareert vervolgens alle cellen, collageen en elastine vezels in de opperhuid. Na deze overheerlijke behandeling bent u verzekert van en verstevigde, stralende en fluweelzachte huid als nooit tevoren!

Uiteraard laten wij u niet de deur uitgaan zonder uw huid optimaal te verzorgen. En wenst u nog wat make-up? Onze specialisten geven u graag een finishing touch mee!

Bekijk de prijzenlijst
la-prairie-caviar-content