Natura Bissé Vitamine-C Boost Facial

Verlangt u naar een overheerlijke gezichtsbehandeling van het Spaanse merk Natura Bissé? Kom dan naar Beauty Oranje in Noordwijk en uw huid straalt als nooit tevoren! In onze schoonheidssalon in Noordwijk staan schoonheidsspecialisten met beautyproducten van onder andere het prachtige merk Natura Bissé voor u klaar, om u de ervaring van uw leven te bezorgen met de Natura Bissé Vitamine C Boost Facial! Geniet na de behandeling nog even na onder het genot van een kop koffie of verse munt thee en verwen uzelf met heerlijk vers fruit of bonbons.

Natura Bissé Vitamine-C Boost Facial

Ligt u comfortabel op onze wellnessbank, dan is het tijd om de dagelijkse beslommeringen even van u af te laten glijden. De gezichtsbehandeling  wordt begonnen met een aangenaam contact moment om u volledig tot rust te laten komen en u vervolgens een heerlijke vitamine C geurbeleving te laten ervaren. Dit wordt opgevolgd met een milde reiniging en exfoliatie van de huid , waardoor dode huidcellen worden verwijderd en er een frisse en stralende huid verschijnt. Maar dit is pas het begin!

Vitamine C 

Beleef de voordelen van een hoge concentratie vitamine C ampul (6%!) voor het gezicht, hals en decolleté dat de huid doet verhelderen en een ware energie boost geeft.

Gezicht, hals en decolleté massage

Na de vitamine C ampul is het tijd voor een sculpting massage, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een speciale massage techniek. Hiermee stimuleren we de aanmaak van nieuw collageen, dit zorgt voor een mooie stevige huid. U kunt even volledig tot rust komen en alles vergeten. Na de massage brengen wij een romige soufflé gezichtsmasker aan, die u huid voedt, verzorgt en uw huid een boost geeft als nooit tevoren. Ondertussen verwennen wij u met een hand-arm-massage met een heerlijk zachte huid als gevolg. Wij sluiten af met een passende verzorging voor gezicht, hals en decolleté.

Geïnteresseerd in een overheerlijke Natura Bissé gezichtsbehandeling? Neem contact op met Beauty Oranje en reserveer nu uw plaats op onze luxe behandelstoel. Uw welkomstdrankje, onze schoonheidsspecialisten en de beste beautyproducten van Natura Bissé staan al voor u klaar!

Bekijk de prijzenlijst
ssv20_social-media-campaign-photos3
Reserveer