Micro Dermabrasie

Een prachtig jong uitziende huid, die er gladder, zachter en frisser uitziet, wie wil dat nu niet? Het kan nu al op een heel eenvoudige wijze met Micro Dermabrasie. Een bijzondere pijnloze techniek voor zowel de dames als de herenhuid.

Micro Dermabrasie werkt op basis van kristallen die op een milde wijze het bovenste laagje van de huid afschrapen, waardoor uw huid wordt ontdaan van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acne, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. 

De Micro Dermabrasie behandeling kan bijna op iedere huid toegepast worden. De specialiste bekijkt vooraf aan de behandeling uw huid en geeft u een kundig advies. De Micro Dermabrasie behandeling kan prima in combinatie met een volledige behandeling uitgevoerd worden. Daarom hebben wij ook een pakket gecombineerd met een 02 behandeling.

Laat uw huid er verjongd en stralend uit zien als nooit tevoren!

Let er wel op dat u de eerste week na de Micro Dermabrasie behandeling niet in de felle zon gaat zitten en dat u zich de eerste dagen uw huid goed insmeert met een degelijke factor om uw huid goed te beschermen

Micro Dermabrasie: Een stralende huid voor dames en heren!

Bekijk de prijzenlijst
micro-content