Photon Laser behandeling

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Noordwijk die uw huid nog meer verrijkt en verstevigt? Kom dan naar Beauty Oranje voor een behandeling met de Photon Laser en boek de Bi-Beauty extra bij uw behandeling. Deze haalt uw collageen en elastine vezels nog meer naar de oppervlakte, waardoor uw huid een waanzinnig resultaat behaald!

Met de Photonlaser heeft u direct zichtbaar resultaat. Het is de meest innovatieve methode voor een cosmetische lift voor gezicht en lichaam zonder chirurgische ingreep. De rimpels op het gezicht verminderen en de huid wordt veerkrachtig en stralend. In combinatie met de huidproducten van de bekende Caviar Collectie van La Prairie beschikt u gelijk ook over een verzorgde huid!

Door middel van een diodelaser wordt op de huid in het gezicht energie in het weefsel aangebracht, met als gevolg dat deze zich optimaal herstelt: rimpeltjes vervagen en er ontstaat direct een liftend effect. Honderd procent pijnloos en veilig! Zo verbeteren bijvoorbeeld pigmentvlekken, littekens en verslapte kaak- en oogcontouren.

Frequenties

Voor een blijvend strak gezicht en een beter resultaat raden wij u een kuur van behandelingen in onze beautysalon aan. De Photonlaser beschikt over verschillende frequenties. Met een lage stand tijdens een kuur van ongeveer vijf behandelingen, is het resultaat mooier en gladder. Maar ook als u direct een strakke huid wil hebben, bent u bij Beauty Oranje aan het juiste adres? Wilt u bijvoorbeeld op uw bruiloft een prachtige, strakke huid hebben? De laser beschikt over meerdere frequenties, waardoor wij altijd het door u gewenste resultaat kunnen bewerkstelligen.

Bi-Beauty

Om de huid na het laseren mooi en verzorgd te houden, is er de optie om naast een PhotonLaser ook de Bi-Beauty behandeling te nemen. Deze behandeling in onze schoonheidssalon heeft een voedend en kalmerend effect op de huid en zorgt voor verjonging.

Bekijk de prijzenlijst
laser-content
Reserveer