Manicure

Bij Beauty Oranje nemen wij uitgebreid de tijd voor de beste verzorging van uw handen en nagels en doen er alles aan om u heerlijk in de watten te leggen. Vijlen, lakken, scrubben en masseren: onze specialisten gebruiken de beste producten om de handen goed te verzorgen.

Een manicure bij Beauty Oranje kan volledig gedaan worden naar uw wensen. Na een gezellig praatje en een lekker drankje komt u tot rust in onze ontspannende schoonheidssalon. Allereerst reinigen wij de handen met een warme purifying nail bath. Zodra de handen lekker zacht en schoon zijn, verzorgen wij de nagelriemen en vijlen de nagels. Een overheerlijk handmasker en handmassage, ingebalsemd met een verzorgende crème, laten uw handen voelen als nooit tevoren!

Paraffinebadje

Geniet in onze beautysalon van een hemels paraffinebadje, waardoor de handen intensief worden verzorgd en droge handen tot het verleden behoren. Bij deze behandeling dompelen wij de handen onder in verwarmde paraffine, wat samensmelt als een soort handschoen om de handen. Nadat we de paraffine van de handen verwijderd hebben, voelen ze zacht en heel verzorgd aan.

Shellac

Op zoek naar de beste kwaliteit nagellak die lang blijft zitten? De Shellac nagellak van CND die Beauty Oranje gebruikt, zorgt ervoor dat u wel twee tot drie weken beschikt over perfect uitziende nagels! De lak is dun en flexibel en ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke en natuurlijke bescherming voor de nagels. Nadat ze zijn uitgehard onder een UV-lamp kunt u weer over straat met prachtige nagels!

KOH

Om het beste resultaat te bereiken gebruiken wij de handverzoringsproducten van KOH, dat geïnspireerd is door Japanse levenswijzen en rituelen. Het allerbelangrijkste vindt KOH dat u zich mooi voelt. Daar sluit Beauty Oranje zich natuurlijk bij aan! Kies met de meest verzorgende producten van KOH voor de perfecte nagels en u voelt zich mooi!

manicure-content-1
Reserveer