Hand & Feet

Bij Beauty Oranje Noordwijk kunt u terecht voor ontspanning van uw hele lichaam. Zo kunt u gebruik maken van onze voetreflexbehandeling. In de voeten eindigen veel meridianen en zenuwpunten die verbonden zijn met de diverse organen en stelsels in het lichaam. Door het stimuleren van de zenuwbaan kunt u uw symptomen bestrijden en de algehele conditie van lichaam en geest verbeteren.

Of u kunt gebruik maken van onze manicure voor verzorging van uw handen en nagels. Vijlen, lakken, scrubben en masseren, alles is mogelijk met gebruik van de beste producten om de handen goed te verzorgen. U kunt gebruik maken van een heerlijk paraffinebadje voor intensieve verzorging voor zacht en verzorgde handen. Of bent u op zoek naar de beste kwaliteit nagellak die lang blijft zitten? Kijk voor meer informatie over de Shellac nagellak van CND. Of leer meer over de handverzoringsproducten van KOH voor de perfecte nagels.

Zoekt u in Noordwijk aan Zee een overheerlijke en verzorgende pedicure? Bij Beauty Oranje hebben wij de nieuwste technieken om uw voeten goed te verzorgen en eventuele irritaties weg te halen. Wij beschikken over een cosmetische voetverzorging, voor ontspanning, verzorging, knippen en vijlen van de nagels.

Wilt u ook prachtige gelakte nagels, die tot twee weken een fantastische glans behouden en perfect blijven zitten? Kom dan langs in onze mooie schoonheidssalon in Noordwijk en laat u bij Beauty Oranje verwennen door onze kundige specialistes.


hand-feet-content
Reserveer