Pedicure

Heeft u last van uw voeten, door overmatig eelt, ingegroeide teennagels of een likdoorn? Of zoekt u in Noordwijk aan Zee dé plek voor een overheerlijke en verzorgende pedicure? Bij Beauty Oranje nemen wij alle tijd om u het gevoel te geven op wolken te lopen!

In onze pedicure salon beschikken wij over de laatste technieken om uw voeten goed te verzorgen en eventuele irritaties weg te halen. Heeft u klachten en wilt u die goed behandeld laten worden door onze schoonheidsspecialisten? Dan bent u in onze beautysalon aan het juiste adres.

Cosmetische voetverzorging

Bij Beauty Oranje beschikken wij voor een cosmetische voetverzorging over een heuse ‘voetjacuzzi’! Ontspan, relax en geniet van de bubbels (zowel bij uw voeten als in het glas in uw hand!), terwijl onze schoonheidsspecialist uw voeten scrubt en verzorgd. Wij controleren, knippen en vijlen de nagels altijd en geven de nagelriemen een optimale verzorging. Daar waar nodig vijlen wij het eelt weg en sluiten af met een lekkere voetmassage.

Courtin

Bij de pedicure wordt gewerkt met pedicuremotor om uw voeten optimaal te kunnen behandelen en verwennen wij de voeten met de producten van Courtin. Hierin zit tea tree olie vervaardigd, wat een antiseptische werking heeft. Dit middel werkt ontsmettend, beschermend en zorgt voor optimale verzorging van de voeten.

Wilt u naast uw voeten ook de handen en nagels laten verzorgen met een fijne manicure? Ga voor onze superdeluxe behandeling! Relax in de pedispa met voetjacuzzi terwijl onze specialisten tegelijkertijd met zowel de voeten als de handen in de weer zijn.

Uiteraard laten wij u niet de deur uitlopen zonder aan het eind nog even de voeten te hebben gemasseerd met een lekkere, verzorgende crème. En wilt u de teennagels nog gelakt hebben, om optimaal te genieten van uw voeten? Neem maar plaats!

pedicure-content-0
Reserveer