Voetreflexmassage

De voetreflexologie is een methode die is herontdekt bij de Indiaanse culturen. Ook in de oude Egyptische cultuur en in vele Aziatische landen werd en wordt zij nog steeds toegepast. De voeten reflecteren het hele menselijk lichaam. In de voeten eindigen veel meridianen en zenuwpunten die verbonden zijn met de diverse organen en stelsels in het lichaam. Na een intake gesprek gaan wij op zoek naar uw zwakke plekken en hoe wij deze kunnen bestrijden. Vervolgens tasten we de hele voet af om zo de conditie van het lichaam te kunnen bepalen. Hierdoor wordt het corresponderende orgaan dat met de zenuwuiteinden verbonden is, via de betreffende zenuwbaan gestimuleerd, waardoor het symptoom kan verdwijnen.

Deze prikkeling geeft een verbetering van de circulatie en energiedoorstroming, waardoor het natuurlijke herstel ondersteunt wordt. Door deze methode van behandeling kan de algehele conditie van lichaam en geest verbeteren en in stand gehouden worden. Het is ook aan te bevelen om de dag van de behandeling veel water en vruchtensappen te drinken. Een behandeling werkt zowel helend als ontspannend en kan nog dagenlang zijn nawerking hebben.

Bent u ook benieuwd wat de voetreflex behandeling inhoudt en of u er profijt van kunt hebben? Neem contact op en wij leggen het u graag uit. De behandeling kost €95,- per 60 minuten.

voet-content
Reserveer