Shellac

Iedereen kent het wel, net na het lakken van de nagels zijn er meteen alweer beschadigingen… Dat is vervelend, ook blijft gewone nagellak niet altijd netjes zitten en zeker niet langer dan een paar dagen. Hiervoor is nu een oplossing met Shellac van CND! De nagellak die direct droog is en tot wel twee weken krasvast en met glans perfect blijft zitten.

Shellac biedt een uitkomst voor veel gelegenheden wanneer u perfect gelakte nagels wil hebben. Er is een verscheidenheid aan kleuren, van traditioneel roze, uitdagend rood en modern jeans blauw. Voor iedereen is er wel een kleur naar keuze, ook french manicure kan perfect aangebracht worden met Shellac.

En wist u ook dat wij prachtige bruidsnagels maken met Shellac?

Het is niet aan te raden om de Shellac er zelf af te halen, maar om even bij ons langs te komen zodat wij de Shellac kundig van uw nagels kunnen verwijderen, zonder uw nagels te beschadigen.

Wilt u ook prachtige gelakte nagels, die tot twee weken een fantastische glans behouden en perfect blijven zitten? Kom dan langs in onze mooie schoonheidssalon in Noordwijk en laat u bij Beauty Oranje verwennen door onze kundige specialistes.

shellac-content