Masseurs

Massage salon in Noordwijk

Zeer professionele massages door top masseurs.

Massage

Roberto Valencia is een zeer bekwaam massage –en sporttherapeut. Hij beschikt over ruime kennis over het menselijk lichaam en heeft jarenlange praktijkervaring. Gespecialiseerd in de preventie en herstel van blessures en klachten maar ook uitmuntend in ontspanningsmassages. Roberto bespreekt altijd samen met u door middel van een korte intake uw wensen en stelt indien nodig dan een behandelplan op. De vorm, intensiteit en de duur van de behandeling worden altijd afgestemd op uw specifieke situatie.


“Mensen komen naar mij toe met lichamelijke klachten, maar iedere keer
dat ik ze terugzie gaat het weer een stukje beter. Dan zie ik resultaat.
Daar doe ik het voor!”


 

Roberto is gespecialiseerd in de volgende behandelingen:
– Therapeutische massage
– Massage & Therapy
– Sportmassage
– Gewrichts en wervelkolommobilisatie
– Pressure Point massage
– Bindweefselmassage
– Ortho Kinesio Taping
– Hotstone massage
– Blessurepreventie
– Oor accupunctuur
– Ontspanningsmassages
– Stoelmassage
– Zwangerschapsmassage
– Guasha (in combinatie met massage)
– Reiki Massage

ontspanningsmassage2

Ontspanningsmassage

De vruchtbaarste bron van informatie over de eigen gevoelstoestand ligt in onze grootste zintuig, de huid.

Ontspanningsmassage is een cadeau voor u zelf, om uw vitaliteit te behouden of te hervinden.

Ontspanningsmassage is bijzonder prettig om te ondergaan, werkt preventief, en draagt bij aan een goede gezondheid.

Een goede massage is een weldaad voor lichaam en geest. In het Oosten weten ze dat al heel lang, maar de laatste jaren raakt het geven van massages ook in de westerse wereld steeds meer ingeburgerd.

We ervaren steeds vaker de weldadige ontspanning die een goede massage met zich meebrengt.

Vanaf € 50,-

reserveer online

Sportmassage bij Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee

Klassieke massage

Klassieke massage is een vorm van massage waarin zowel de kennis van de westerse gezondheidszorg als de oosterse filosofie een belangrijke rol speelt.

Een gezonde geest en een gezond lichaam. Deze factoren bepalen voor het grootste deel de kwaliteit van het leven.

Een goed verzorgd lichaam draagt bij aan een gezonde geest, en hierbij kan massage een belangrijke rol spelen.

Een massagebehandeling ontspant de spieren waardoor het lichaam in staat wordt gesteld zich te herstellen. Het lichaam voelt hierdoor prettiger aan en kan beter worden belast.

Klassieke massage wordt hoofdzakelijk toegepast ter sedatie. Dit houdt in dat dit een kalmerende en rustgevende werking heeft.

Vanaf € 55,-

reserveer online

klassieke-massage2

Sportmassage

Sportmassage is bedoeld voor zowel recreatieve sporters als mensen die hun sport op hoger niveau beoefenen. Zelfs als er geen klachten zijn, is een bezoek aan de sportmasseur zinvol.

Sporten is gezond, om gezond te blijven is het noodzakelijk om regelmatig te bewegen. Het niveau is minder van belang als er maar plezier en voldoening aan wordt beleefd.

Intensieve sportbeoefening kan leiden tot overbelastingsverschijnselen met als gevolg achteruitgang van de weefselstructuren, waardoor de kans op een blessure toeneemt.

Door sportmassage blijft het lichaam van de sporter gezond, presteert het beter en de kans op blessures neemt aanzienlijk af.

 

Vanaf € 55,-

reserveer online

Beauty Oranje is de massage salon in Noordwijk in Zee.

Shiatsu massage

De weldadige werking van een Shiatsu massage werkt verlichtend bij stress, spier- en gewrichtsklachten. Shiatsu massage versterkt uw basisconditie, revitaliserend, ontspant en kalmeert.

Japanse drukpunt massage die bestaat uit het geven van druk (met behulp van de duim, vingers en handpalmen) op het lichaam.

De shiatsu massage is nu te reserveren bij de massage salon in Noordwijk aan Zee

Vanaf € 55,-

reserveer online

Beauty Oranje is de massage salon in Noordwijk in Zee.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt.

Bindweefselmassage is een reflexzonemassage. In het lichaam bevinden zones die in verbinding staan met alle klieren, organen, en andere lichaamsdelen. Door de zones te stimuleren, wordt ook het orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Een prikkel wordt gegeven door middel van verschillende massagetechnieken met de handen toe te passen. Deze technieken kunnen variëren van lichte aanrakingen (oppervlakkige strijkringen), tot het rollen van de huid.

Door deze massagegrepen wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd, en tevens neemt de doorbloeding toe en verbetert de staat van het bindweefsel en kunnen verklevingen verminderen.

Vanaf € 55,-

reserveer online

Beauty Oranje is de massage salon in Noordwijk in Zee.

Hot stone massage

Deze unieke massage, met gebruik van hete stenen, is uiterst doeltreffend.

Niet alleen omwille van de warmtegeleiding, maar ook omdat ze een invloed uitoefenen op de energiecentra voor het evenwicht van lichaam en geest.

Voor de massage worden basaltstenen gebruikt. Basalt is een hand- en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Door deze speciale warmtewerking van de steen, kan er tijdens de massage niet alleen op een diep niveau ontspanning plaatsvinden, maar wordt ook het zelf herstellende vermogen van het lichaam verbetert.

Vanaf € 95,-

reserveer online

Beauty Oranje is de massage salon in Noordwijk in Zee.

Massage op maat

Een mens heeft niet alleen een lichaam, maar hij of zij bestaat ook uit een emotioneel mentaal, sociaal en spiritueel deel. Al deze delen samen, maken dat je bent wie je bent.

Om het evenwicht tussen lichaam en geest in balans te brengen is onze ‘Beauty Oranje Massage op maat’ het antwoordt voor u.

Alle opgebouwde spanningen worden verminderd, waardoor lichaam en geest volledig tot rust komen, zodat u met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.

Welkom bij Beauty Oranje, de massage salon in Noordwijk aan Zee.

Vanaf € 150,-

reserveer online

Beauty Oranje is de massage salon in Noordwijk in Zee.

Stoelmassage

De stoelmassage bestaat uit een combinatie van drukpuntmassage en klassieke massagetechnieken. Op een ergonomisch ontwikkelde stoel worden hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen gemasseerd.

De massage wordt door de kleding heen gegeven en er komt geen olie aan te pas, tenzij dit gewenst wordt.

De stoelmassage is een zeer effectieve manier om stress, nek/schouders, rug en armkrachten te voorkomen, of te verlichten. Men voelt zich na enkele behandelingen fitter en energieker, en de spanning in de spieren en pezen nemen af. Ontspannend gevoel in het lichaam.

Vanaf € 27,50,-

reserveer online

Masseurs Beauty Oranje

Therapeutische massage

Een therapeutische massage heeft als om de lichaamsfuncties weer te normaliseren, stress en spanningen te verminderen en de werking van de zenuwen en de bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren.

De therapeutische massage wordt vaak gegeven vanuit een holistisch oogpunt. Holistisch is afgeleid van het woord holos, dat heel betekent. Hierbij wordt lichaam en geest aan één geheel gezien.

Vanaf € 90,-
reserveer online

beachclub_O_logo_fc_zwart

Beachclub O. | Massages op het strand


Massage

Beachclub O. massage

Geniet van een ontspannende massagebehandeling, gecombineerd met een verkwikkende hoofdhuidmassage.

55 minuten | € 90,-

reserveer online

 

 


Beachclub O. intensieve massage

Voor de stevige druk liefhebber, boek deze deep-tissue, gerichte massage, inclusief stretching.

55 minuten | € 90,-
reserveer online

 

 


Beachclub O. voetmassage

Geniet van deze gerichte voetmassage met behulp van drukpunttechnieken. Met een verkoelende gel.

25 minuten | € 55,-
reserveer online