Masseurs

Bij Beauty Oranje bieden wij u naast hoogstaande kwaliteit graag de beste service. Met Manav en Marianne hebben wij twee zeer professionele masseurs in huis, die u de fijnste massage op maat kunnen geven. Kampt u met lichamelijke klachten, of heeft u behoefte aan een ontspanningsmassage, hot stone of deep tissue? Bij onze topmasseurs bent u aan het juiste adres!

Het mooiste aan masseren vinden zij het om u te laten ontspannen en om uw klachten weg te nemen. “Na een overheerlijke massage op maat moet u met een goed gevoel de deur uit gaan”, zegt Marianne. Manav: “Onze massages hebben een persoonlijke benadering. Ze zijn gemaakt vol aandacht, positiviteit en passie. Het is niet alleen een massage, het is een ware beleving!”

Onze masseurs geven naast de lekkerste massages ook deskundig advies. Wat is het beste voor uw lichaam? Welke behandelingen kunnen uw klachten tegengaan? “Met precies de juiste intensiteit proberen wij klachten te verminderen, op de plaats waar het nodig is”, aldus Manav.

Verder vinden zij het belangrijk dat uw comfort altijd optimaal is. Zowel fysiek als mentaal: “Bij ons kunt u open en eerlijk zijn over uw klachten, zodat wij weten welke behandeling op welke plekken van het lichaam het beste is. Op die manier bestrijden wij samen de klachten.” Manav: “Onze massagesalon is een veilige plek met een goede sfeer waar u optimaal kunt ontspannen.”

Manav: “Wat ik het mooiste aan mijn werk vind? Dat er iedere dag verschillende gasten op mijn tafel liggen die ik kan helpen. Dat is heel afwisselend en uitdagend.” Marianne: “Als gasten dan nog zeggen dat ik hen echt van hun klachten af heb geholpen, dan is dat voor mij het mooiste wat er is.”

Laat u door ons informeren over kuurbehandelingen bij Beauty Oranje. Reserveer nu en wees verzekerd van een overheerlijke massage van Manav of Marianne!

masseurs-content-0
Reserveer