Shiatsu massage

Een Shiatsu massage is een speciale Oosterse massage. Deze massage wordt vooral gebruik gemaakt van de duimen. Er wordt druk gegeven op bepaalde meridianen en drukpunten in het lichaam. Deze massage heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en heeft een rustgevende werking. Daarnaast stimuleert een Shiatsu massage de doorbloeding van de huid.

De massage is zeer geschikt als u last heeft van stress. Daarnaast helpt het tegen hoofdpijn en vermoeidheidsklachten. Ook worden spijsverterings- en darmklachten verholpen.


Maak een afspraak
shiatsu

Ontspannings massage

Een Ontspanningsmassage is een massage waarbij de ontspanning van uw lichaam voorop staat. De technieken die de masseurs toepassen, stimuleren de doorbloeding en voeren afvalstoffen af. Daarnaast verbetert het de spierfunctie en de stofwisseling van uw

lichaam. Ook helpt het pijn in de spieren weg te nemen en bevordert het herstel van diverse klachten. Een ontspanningsmassage is bedoelt om los te komen van de dagelijkse stress. Daarnaast is het bijzonder prettig om deze massage te ondergaan.

Een ontspanningsmassage is een fantastisch cadeau om te geven, maar natuurlijk ook om te ontvangen!


ontspanning-massage-content

Hotstone massage

Een Hotstone massage is een unieke massage met het gebruik van verwarmde stenen. Voor de massage worden basaltstenen gebruikt. Door de speciale warmtewerking van de steen, kan er tijdens de massage niet alleen op een diep niveau ontspanning plaatsvinden, maar daarnaast bevordert het ook het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Het masseren met tot 45 graden verwarmde stenen maakt de spieren los en bevordert de doorbloeding en de warmtehuishouding in uw lichaam. Deze massagevorm is bijzonder geschikt voor mensen die last hebben van spanning, stress, spierproblemen, gewrichtsklachten, zenuwpijn, spijsverteringsproblemen en een slechte doorbloeding. 


hot-stone-massage-content

Sport massage

Een Sportmassage is bedoelt voor zowel recreatieve sporters als mensen die een sport op hoger niveau beoefenen. Ook bij vermoeidheid en overbelasting biedt een Sportmassage uitkomst en is door zijn ontspannende werking ook voor niet-sporters aan te raden. Een sportmassage lijkt op een ontspanningsmassage, maar de bewegingen zijn langzamer en meer gericht op specifieke pijn of spanningspunten. De intensieve technieken van de sportmasseurs, bevorderen de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en dit verbetert de conditie van de spieren. Blessures, pijn en kramp kunnen met een sportmassage worden voorkomen en het herstelvermogen van het lichaam wordt verbetert. 


sport-massage-content

Zwangerschaps massage

Voor aanstaande moeders bieden wij ontspannende zwangerschapsmassages aan die eventuele klachten verminderen. Een zwangerschapsmassage is uitsluitend mogelijk na de derde maand van uw zwangerschap. De zwangerschap massage is een zeer zachte massagevorm met subtiele strijkingen en knedingen. Een zwangerschap en de belasting op uw lichaam hiervan heeft de nodige invloed op uw spieren en gewrichten. De veranderingen van hormoonhuishouding en lichaam kunnen er voor zorgen dat u sneller moe bent of last krijgt van lichamelijke klachten als pijn in uw nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden. Onze masseurs geven de juiste aandacht om uw wensen en behoeften te beantwoorden op de juiste wijzen.


zwanger-massage-content-0