Sebastian Professional

Sebastian Professional


Sebastian Professional; het luxe product voor hem en haar

De jaren ’60 van de vorige eeuw stonden in het teken van experimenteren. In een explosie van kleuren en vormen worden de jurkjes korter en de verwachtingen hoger van hoe stijl er zou moeten uitzien. En zodra de revolutie begon, was deze niet meer te stoppen. Het meeste heldere decennium ooit stond op het punt iets prijs te geven wat nog spannender was… LA stylist Geri Cusenza was begin jaren ’70 vastbesloten om nog een stapje verder te gaan en de flower power generatie naar fearless hair fashion te leiden. Sebastian werd opgericht vanuit dit onverschrokken principe. Het verlangen naar innovatie en verandering van de spelregels is vanaf dag één onze raison d’être geweest. En dat is vandaag nog precies zo.

dark-oil

Sebastian Professional | Dark Oil

Sebastian Dark Oil De nieuwe Sebastian Dark Oil gebruikt de kracht van DiffuseX technologie. Dankzij de DiffusX technologie laat het zich gelijkmatig aanbrengen en verdwijnt het in enkele seconden met als resultaat haar dat twee keer zo glad is, tot 48 uur lang. Het vult het haar van binnenuit en biedt direct volume en body om het toepassen van stylingproducten te vergemakkelijken. Verrijkt met essentiële oliën van sandelhout, cederhout en arganolie. Beschermt het haar bovendien tegen UV-schade.

Sebastian Professional

Sebastian Professional | Hydre Shampoo

Deze intensief hydraterende shampoo maakt je haar weer gezond! De intensief voedende formule hydrateert droog, frizzy en chemisch behandeld haar. Je haar wordt hernieuwd en zijdezacht en krijgt weer veerkracht. Kleurveilig.

Gebruiksaanwijzing: inmasseren op nat haar, laten schuimen en uitspoelen. Herhalen indien nodig. Vervolgen met Hydre Conditioner.

Sebastian1

Sebastian Professional | Molding Mud

De Molding Mud gel van Sebastian Professional geeft een te gekke, grungy, dreadachtige look aan je haar! De met vezels versterkte pasta is ideaal om nonchalante lokken te kneden, vormen en draaien. De pasta heeft een matte textuur en geeft lef en pit aan je kapsel.

Gebruiksaanwijzing: wrijf de pasta soepel tussen je handen, werk het door het haar, en kneed, vorm en draai je lokken zoals jij het wilt. Laat het natuurlijk drogen of föhn het haar.

Producten van:

Sebastian Professional

zijn nu te koop bij Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee.