Over ons

Beauty Oranje is een schoonheidssalon gevestigd in Hotel van Oranje, gelegen in Noordwijk aan Zee. De schoonheidssalon biedt u een verscheidenheid aan behandelingen. U kunt bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, manicure, pedicure, massages en make-up en wij hebben een prachtige kapsalon met unieke merken als Sassoon, René Furterer en Sebastian, waar u terecht kunt om uw haar te laten knippen, verven, opsteken, voor de mooiste creaties, maar ook voor hair-extensions. Tevens beschikken wij over toegang tot een heerlijk subtropisch golfslagbad en sauna´s met diverse faciliteiten.

Uiteraard hebben wij een team van bekwame specialisten die elke dag voor u klaar staan om u in de watten te leggen. Onze mooie en resultaatgerichte gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met het exclusieve merk La Prairie en de hoogwaardige producten van O2 Intraceuticals en Natura Bissé.

Voor onze lichaamsbehandelingen werken wij met de intensief verzorgende producten van het merk Aromatherapy.

Wij bieden u ook mogelijkheden om verschillende arrangement bij ons te boeken waarbij, u de hele dag heerlijk in onze luxe wellness kunt genieten van alle faciliteiten.

Voel u vooral welkom om een kijkje te nemen in onze oase van rust, waar u even helemaal weg bent van de dagelijkse sleur en ontspannen kunt genieten van diverse behandelingen, een hapje en een drankje.

Wellness with a Royal touch
over-ons-content-1
Reserveer