Make up / visagie

Heeft u goede make-up nodig? Dan bent u bij Beauty Oranje aan het juiste adres. Onze specialisten zijn opgeleid om een mooie make-up aan te brengen. Of u een make-up nodig heeft voor overdag, ‘s avonds, voor een feest of een bruiloft, het is bij ons allemaal mogelijk.

Bij Beauty Oranje werken wij met het merk Yves Saint Laurent om de mooiste resultaat te creëren. Hierin hebben wij veel mogelijkheden, waardoor een neutrale dag make-up net zo goed aangebracht kan worden als een make-up voor een fotoshoot.

Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een bruidsmake-up. Wij doen voor bruiden altijd eerst een proefmake-up, zodat de bruid al haar wensen aan kan geven en op de mooiste dag van haar leven, volledig in het middelpunt staan en schitteren als nooit tevoren.

Vaak combineren wij de bruidsmake-up met een bruidskapsel, wat onze ervaren kapsters op bijzondere wijzen kunnen maken.

Ook voor aanvragen van visagie make-up, de make-up die meestal wordt gebruikt voor fotoshoots en televisie is Beauty Oranje het juiste adres. Wij hebben specialisten in ons team die hier speciaal voor opgeleid zijn en alles kunnen creëren wat u wilt.

Dus, heeft u een wens aangaande make-up? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak voor een goed advies.

makeup-content
Reserveer