Yves Saint Laurent


De wereld van het merk Yves Saint Laurent wordt gekenmerkt door buitengewone passie, creativiteit en fantasie. De in 1936 in Algerije geboren ondernemer Yves Mathieu Saint Laurent had al op jonge leeftijd een enorm talent voor de wereld van schoonheid en glamour. Voordat hij in 1961 zijn eigen Haute Couture Huis in Parijs zou openen, werd hij in 1957 op 21-jarige leeftijd bij Dior benoemd als jongste chef designer aller tijden. Zijn eerste damesgeur, ‘Y’ kwam al in 1964 op de markt.

Nu verkrijgbaar bij Beauty oranje

Nuit Blanche | Eau de Parfum (EdP)

Yves Saint Laurent gelanceerd Zwarte Opium in september 2014, de nieuwe geur aangekondigd als de rock’n’roll interpretatie van de klassieke het vieren van de donkere, mysterieuze kant van de YSL merk. Eind augustus 2015 werd Black Opium Eau de Toilette ook gepresenteerd. In het begin van 2016, zijn derde editie genaamd Black Opium Nuit Blanche verschijnt.

Nuit Blanche is een jaarlijks kunstenfestival in Parijs, die duurt de hele nacht. Zwart Opium Nuit Blanche is geïnspireerd door het nachtleven van de stad die nooit slaapt, met de belofte van de mysterieuze en onvoorspelbare ervaring van een elektrische nacht waarin alles mogelijk is. Tussen spanning en sensualiteit, durf en vrouwelijkheid, het parfum combineert de energie van koffie met fonkelende oranjebloesem, verlicht door witte muskus. Er zijn aantekeningen van zijdezacht rijst, Bourbon peper, oranjebloesem absolute, Black Opium koffie, vanille absolute, sandelhout en witte musk

Het flesje ontwerp is zeer vergelijkbaar met de oorspronkelijke. Het verschil zit in de details, zoals de kleur van de kap, die in rose-goud en wit pailletten. Het is verkrijgbaar in 30, 50 en 90 ml Eau de Parfum.

Touche Éclat - YSL

Gezichtsmake-up | Touche Éclat

Touche Éclat is een cultproduct in de cosmetica. Het wordt volop gebruikt door sterren en modellen, het is vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Deze YSL concealer houdt het licht vast, werkt tekenen van vermoeidheid weg en vervaagt onzuiverheden.

Baby Doll & Kiss - YSL

Lippenmake-up | Babydoll Kiss & Blush

Yves Saint Laurent start een uniek dubbel kleurenspel. De Babydoll Kiss & Blush is een prachtige 2-in-1 formule, die de jukbeenderen en mond met één enkele penseelbeweging kleuren.

L'Homme - YSL

La Nuit de L'Homme | Eau de Toilette (EdT)

La Nuit De L’Homme Eau de Toilette van Yves Saint Laurent is een frisse oosterse geur die de zintuigen wakker schudt, de frisse kardemom en de verfijnde ceder ontmoeten de intens sensuele cumarine.

Black Opium - YSL

Black Opium | Eau de Parfum (EdP)

Yves Saint Laurent stelt u Black Opium voor, een rock chic geur. Gevaarlijk hedendaags, Black Opium is met zijn koffie, vanille en oranjebloem bijzonder verslavend. Laat u meenemen in zijn extatische spoor van elegantie en moderniteit.

Manifesto - YSL

Manifesto | Eau de Parfum (EdP)

Yves Saint Laurent Manifesto Eau de Parfum is een houtachtige, bloemige, orientaalse geur met gedurfde zwarte bes, verslavende witte bloemen en een sensuele mix van vanille en hout. Zij creëren hun eigen persoonlijke codes, laten hun bestaan niet versuffen en leven altijd zonder restricties.

Manifesto Eau de Parfum bevestigt ieder facet van een dynamische persoonlijkheid. Voor vrouwen die hun leven ieder moment vormgeven.

Producten van:

Yves Saint Laurent

zijn nu te koop bij Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee.