Thalgo

Thalgo La Beaute Marine


Thalgo Cosmetics; uniek concept voor de huid

Het THALGO totaal concept biedt voor elk huidtype, huid- en lichaamsconditie een uitgebreid assortiment aan doeltreffende verzorging. De totale THALGO aanpak is gebaseerd op de grootste bron van werkstoffen…de zee

THALGO is geïnspireerd door Thalasso, een therapievorm die haar naam dankt aan de Griekse oergodin van de zee Thalassa, de moeder van alle leven in de zee. De zee, de oorsprong van alle leven op aarde is een enorme bron van actieve werkstoffen. Werkstoffen zoals vitaminen, aminozuren en proteïnen die onze huid en ons lichaam nodig heeft om in topconditie te komen of te blijven.
Wist u dat zeewater nagenoeg dezelfde samenstelling heeft als ons bloedplasma, daarom zijn werkstoffen afkomstig uit de zee zo uiterst effectief! THALGO is in staat om deze bijzondere voordelen van de zee en algen te verwerken in haar producten en behandelingen. En dat al meer dan 40 jaar!

Thalgo

Thalgo | Regeneration Cream

Thalgo Regenerating Cream is een herstellende crème voor de vermoeide huid.

De verzorging voor een vermoeide huid met een actieve anti-rimpel werking. Verstevigt de huid vanuit de diepere huidlagen en maakt haar meer compact waardoor ze versterkt en een gladder aanzicht krijgt.

Thalgo

Thalgo | Intensive Nutrition Cream

Thalgo Intensive Nutrion Cream is een rijke, crème-achtige water-olie emulsie die een beschermlaagje op de huid achterlaat. Speciaal voor de droge tot zeer droge huid.

Beschermt en stimuleert het hydratatievermogen van de huid. Bevat vitamine E om de huid te genezen, herstellen en te verzachten.

Thalgo

Thalgo | Indoceane Sweet & Savoury Body Scrub

Thalgo Indoceane Sweet & Savoury Body Scrub is een lichaamsscrub op basis van bruine suiker en etherische oliën.

Deze peeling maakt onderdeel uit van de indoceane treatment, een compleet nieuwe wijze van ontspannen.

Thalgo

Thalgo | Slimming and Firming Cream

Afslankend en figuurverbeterend. Het resultaat van een tweevoudige innovatie, dit product werkt diepgaand in op de betrokken zones en geeft een verbetering van de lichaamscontouren. De huid is na 14 dagen veerkrachtiger, het figuur slanker en meer geperfectioneerd.