Energetische behandeling

Ervaart u het gevoel van fysieke, mentale of emotionele blokkades? Wilt u af van oude gewoontes en op een nieuwe manier met uzelf omgaan? Een energetische behandeling bij Beauty Oranje haalt blokkades in het lichaam weg en geeft u een vrij gevoel van leven.

Een energetische behandeling vergroot het zelfbewustzijn van uw lichaam en legt blokkades die diep van binnen zitten bloot. In een tijd waarin de mens steeds meer vraagt en verlangt van het lichaam is het van belang dat u die blokkades een halt toeroept voordat zij zich vergroten of invloed gaan hebben op het dagelijks leven.

Een energetische behandeling bij Beauty Oranje wordt uitgevoerd door onze specialiste Yvonne Duin-Heruer. Tijdens haar reizen naar onder andere Zuid- en Noord Amerika, maar vooral ook naar India, Nepal en Tibet deed zij veel ervaring op van diepgaande spirituele ontwikkelingen. Zij begeleidt mensen naar een hoger zelfbewustzijn met haar ‘spirituele energieën’, door haar ook wel ‘innerlijke gidsen’ genoemd, door middel van verschillende technieken, zoals:

  • Geleide meditatie
  • Healing
  • Reading

Een energetische behandeling maakt ruimte vrij om op een nieuwe manier te denken en te handelen. Bij ons voelt dat als thuiskomen in jezelf.


energetisch-content
Reserveer