Sassoon Professional

Sassoon Professional

Sassoon Professional; luxe producten voor uw haar.

Vidal Sassoon was een Britse kapper en zakenman. Hij werd in de jaren zestig bekend als de man die het bobkapsel lanceerde. Zijn idee vond navolging bij acteurs en in de media. De stylisten bij Sassoon geloven dat perfecte schoonheid voor elke persoon anders is en dat het bereiken ervan geen dagelijkse strijd hoeft te zijn. Daarom doet Sassoon niet aan massaproductie maar wordt elke look op maat gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de unieke eigenschappen van de persoon bij het ontwerpen van de coupe en kleur. Daarom draaien de stylisten van Sassoon nooit zomaar styles in elkaar die je zo weer uit wast. Bij Sassoon knippen ze haar zo dat het model behouden blijft waardoor het snel en makkelijk wordt om de look elke dag zelf opnieuw te creëren. Perfecte schoonheid verwezenlijken – individueel en praktisch – dat is het doel. Het credo van Sassoon is daarom “This is Sassoon. This is Hair Design”

oil

Sassoon Professional | Illuminating Oil

Sassoon Illuminating oil. Multi beschermende primer voor alle haartypen. Deze haarolie is een lichtgewicht, een meervoudige beschermende olie die is bedoeld om te gebruiken na het wassen, voordat je het haar droogt en/of stylt. Op basis van heerlijk geurende zoete-amandelolie en vitamine E helpt deze haarolie je haren beschermen tegen de hitte van styling apparaten. Je haarkleur krijgt bovendien een instant boost en de levensduur ervan wordt verlengd. Bovendien maakt het je haar extreem zacht en glanzend zonder het te verzwaren. Biedt bescherming tegen mechanische schade, vocht en proteineverlies.

sassoon-shine-spray-600x900-1149213

Sassoon Professional | Spray Shine

Sassoon Spray Shine is een mooi product om het haar supermooi mee te finishen. Deze spray voorziet het haar van een prachtige, natuurlijke glans. Dit maakt het kapsel helemaal af. De spray is geschikt voor alle haartypen en bevat een UV-filter. Hierdoor beschermt Sassoon Spray Shine tegen de schadelijke invloeden van de zon. De spray droogt snel op en is gewichtloos, waardoor het haar niet verzwaard wordt. Het haar zal sensueel en zacht aanvoelen..

Producten van:

Sassoon Professional

zijn nu te koop bij Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee.