Photon Laser

Photon Laser


 

Photon Laser is onze nieuwe, meest innovatieve methode voor een cosmetische lift zonder chirurgische ingreep voor gezicht en lichaam. De methode is gebaseerd op de eeuwenoude leer van acupunctuur, gecombineerd met de modernste lasertechnologie. Door middel van een diodelaser wordt op bepaalde (acupunctuur) punten energie in het weefsel van de huid gebracht, met als gevolg dat deze zich optimaal herstelt: rimpeltjes vervagen en een direct liftend effect ontstaat. In tegenstelling tot veel bestaande lasertechnieken is de behandeling volstrekt veilig en pijnloos en wordt de huid niet beschadigd.

Photon Laser
Bij Beauty Oranje worden de Photon Laser behandelingen gegeven door een professioneel getraind team. De methode kan als oplossing van veel problemen in het gezicht en voor het lichaam worden gebruikt. Zo stimuleert en revitaliseert het de gezichtshuid waardoor deze veerkrachtig, jong en stralend wordt. Met deze methode kunnen verslapte kaak- en oogcontouren, vochtophopingen, pigmentvlekken en littekens in het gezicht zichtbaar worden verbeterd.

Photon Laser Treatment – 25 minuten
Photon laser Eye Treatment – 20 minuten
Photon Laser Prestige Treatment – 120 minuten
Bi-Beauty – 10 minuten
Photon Laser Kuur – 6 behandelingen *

 

* Na de kuur is het aan te raden de Photon Laser Prestige treatment, 120 minuten elke 4 a 6 weken te herhalen voor het mooiste resultaat.

€ 125,00
€ 65,00
€ 210,00
€ 50,00
€ 850,00