René Furterer - Okara Color

Met deze nieuwste lijn van René Furterer laat u uw haar stralen als nooit te voren! De Okara Color-lijn bestaat uit een kleurbeschermende shampoo, een kleurbeschermende en ontwarrende balsem, een kleurversterkende spray en een diepgaand masker die er voor zorgen dat uw kleur langer standhoudt. Alle producten zijn gemaakt met extracten van natuurlijke oorsprong. De color-lijn bevat Hamamelis, beter bekend als de toverhazelaar, en zit barstensvol tannines! De producten bevatten geen siliconen en sulfaten en beschikken over een zure pH die klerurvervaging tegengaat.

Alle producten beschermen de kleur van het haar en doet deze langer glanzen. Voor een stralende haarkleur die lang vasthoudt! De producten van de Okara Color lijn zijn nu te koop bij Hairstudio Oranje.


color

René Furterer - Okara Blond

De nieuwe Okara blond-lijn van René Furterer heldert blond haar op en maakt het lichter. De producten doen het haar opnieuw prachtig glanzen! Met een nieuw actief bestanddeel: Reflet Lumière en natuurlijke extracten van suikerriet en citroenzeste is de Okara Blond-lijn een gegarandeerd succes voor prachtig blond haar! Alle actieve bestanddelen zijn van 100% natuurlijke oorsprong en bevatten geen siliconen.

De Okara Blond-lijn bevat een glansshampoo voor een glinsterende structuur, een ontwarrende balsem voor glanzend haar en een ophelderende spray. De Okare Blond ophelderende spray ontwart onmiddellijk en versterkt de glans van blond haar. Hij maakt blond haar beetje bij beetje blonder, bevordert het herstel en beschermt het haar. Lichte, niet vette textuur.

Okara Blond… voor een stralende en heldere blonde kleur!


blond1

René Furterer - Okara Silver

De nieuwe Okara-Silver lijn van René Furterer geeft grijs en wit haar een zuivere glans en gaat vergeling van platinablond haar tegen. Door de paarse pigmenten in de producten worden de gele nuances geneutraliseerd voor een zuivere haarkleur.

De Silver-lijn bestaat uit een shampoo tegen vergeling en een verzorgende balsem voor glanzend haar. Met de nieuwe formules zorgen deze geweldige producten voor onmiddellijke resultaten.

Voor meer advies over het gebruik van de producten kunt u bij onze professionele kapsters Mirjam en Diana terecht. Zij kunnen u persoonlijk advies geven over alle producten. De Okara Silver-lijn van René Furterer is nu verkrijgbaar bij Beauty Oranje! 


silver

Andalusian Soul

Adalusian Soul is een gewaagde geur die zich laat herkennen door verfijnde en frisse acacia en elegante, sensuele vanille en doet denken aan de warme en zonnige landen. De geur is verrijkt met een touch van zonneroos en rum. Deze sublieme mix van kostbare ingrediënten wordt nóg fascinerende door balsamico akkoorden en aromatische salie.

De geur is gebaseerd op de ‘Muda di Barbaria’ en op de grondstoffen die zij verhandelden. De Muda di Barbaria verbond de Venetiaanse Republiek met Marokko en Zuid-Spanje. Voornamelijk handelde zij in hartige kruiden, zoete klaver, terpentijnhars, rozemarijn, oranjebloesem en Indiaas hout.

De elegante fles in de kleuren rood en oranje in combinatie met deze gewaagde geur, zullen u doen denken aan de warme sfeer in Marokko en Zuid-Spanje.


andalusian-soul

Mystic Intense

Deze originele geur haalt haar inspiratie uit de ‘Muda of Syria’, een route die de Libanese kust verbindt met Cyprus.

Mystic Intense is een nieuwe en verfijnde interpretatie van wierrook en een olieachtige hars die wordt geproduceerd door Boswellia planten, typerend voor het Arabische schiereiland en Afrika.

De elegante en overtuigende geur creëert een perfect houtachtig akkoord. De basisnoot bevestigt de krachtige persoonlijkheid van deze geur door cacao-essentie, terwijl de wierrook wordt verwarmd door de muskusachtige tonen.

Deze sensuele parfum is ingesloten in een kostbaar, groen en bruine flacon die gecreëerd is middels de eeuwenoude traditie van het Murano-glas.

De geur is harmonieus, verleidelijk en karakteristiek.


mystic-intense

Venetian Blue Intense

Op een bemoste en rokerige basis, gedragen door patchoeli en berk, ontmoeten verse en brandende specerijen de energie van citrusvruchten.

Citroen en bergamot smelten samen met een krachtig duo van frisse appel en ananas. Al deze ingrediënten zorgen voor sprankelende geurcombinaties.

De geur Venetian Blue is ingesloten in een stijlvolle flacon met een blauw patroon, die doet denken aan de oude weeffabrieken van Venetië en aan de blauwe kleur van de zee.

De stijlvolle rechthoekige vorm samen met de mannelijke blauwe kleuren passen bij de mannelijke en charismatische marine geur. De flacon is perfect afgewerkt met een zwarte dop waarop een windroos te zien is.


venetian-blue

Platinum Rare Cellular Life-Lotion

Huidverzorgend pre- serum lotion, stimuleert een optimale huidfunctie door 3 belangrijkste ontgiftingsprocessen te verbeteren.


De Platinum Rare Life-Lotion is doordrenkt met de eeuwigheid van platina en gekenmerkt door de delicate geur van The Platinum Rare Collection. Het resultaat van jaren onderzoek, biedt de Platinum Rare Cellular Life-Lotion de essentiële eerste stap in het Platinum Rare verjongende huidverzorgingsritueel.

Platinum Rare Cellular Life-Lotion is een volledige essence-in-lotion die de huid een boost geeft door het stimuleren van belangrijke cellulaire ontgiftingsprocessen en daarmee de huid vernieuwt.


platinum-rare-cellular-life-lotion
Reserveer