Amouage Crimson RocksIs een nieuw uitgebracht parfum voor dames. De parfumeur achter dit prachtige parfum is Domitille Michalon Bertier, zij creëerde een oriëntaals bloemige geur, met onder andere Roze peper, Kaneel en Vetiver, dat perfect gedragen kan worden tijdens de zwoele zomer avonden.
crimsonrocks_woman_duo_00000

Amouage Meander


Is een nieuw uitgebracht parfum voor heren. De parfumeur achter dit parfum is Mackenzie Reilly. Tijdens het creëren van het parfum werd zij geïnspireerd door het opwindende gevoel van geluk in een land van mist, weelderige groene bergen en stromende beekjes.

meander_man_side_duo_00000

Natura Bissé C+C Oil-free Macro-antioxidant Sun Protection SPF 30


Dit is niet alleen een SPF, dit is een revolutie in huidverzorging. Geniet van de zon en maak je geen zorgen meer om pigmentvlekken, rimpels of verslapping. Deze nieuwe aanvulling op de C+C Vitamine-lijn bevat macro-antioxidanten, recent ontdekte fruitschilextracten die voor een optimale bescherming tegen UV-straling en vrije radicalen zorgen.

Deze nieuwe innovatie wordt exclusief door Natura Bissé gelanceerd en biedt optimale bescherming tegen huidveroudering door de samenwerking van macro-antioxidanten, pro-vitamine D, collageen en een zonnefilter 30.

9-c-c-oil-free-macroantioxidant-sun-protection

La Prairie Pura Gold Radiance Cream

Dankzij zijn unieke eigenschappen verbetert goud de uitstraling en is het als drager van krachtige actieve ingrediënten bijzonder geschikt voor een minder vitale huid – een kwetsbare, dunne, droge en vale huid met een tekort aan voedingsstoffen. Zowel invloeden van buitenaf als fysiologische veranderingen kunnen bijdragen aan de kwetsbaarheid van de huid.


La Prairie introduceert het Pure Gold Diffusion System dat zorgt voor een drievoudige werking op de huid:

  • Het goud wordt rechtstreeks op de huidoppervlak aangebracht waardoor de uitstraling van de huid verbetert, direct en op de lange termijn
  • Intense fusie van voedende actieve ingrediënten dat de huid voorziet van voedingsstoffen
  • Egaliseert en verzacht de huidstructuur door de gelijkmatig vrijgegeven actieve ingrediënten en gouddeeltjes
pure-gold-radiance-cream_sl_c

La Prairie Caviar Perfect Concealer

Perfectionerende corrector


Skin Caviar Perfect Concealer is de perfecte combinatie van een concealer en een oogverzorging, en brengt moeiteloos aan waarna het gehele gebied rondom de ogen wordt verzacht, gecorrigeerd en verhelderd. De concealer versmelt moeiteloos met de huid en geeft het gebied rondom de ogen een stralende, frisse uitstraling.

De minimalistische kobaltblauwe verpakking bevat een verkoelende metalen uiteinde om zwellingen onder de ogen zachtjes weg te masseren en bevat een innovatieve ring voor de perfecte dosering. Het geïntrigeerde kwastje is speciaal ontworpen voor de verscillende hoeken en oppervlakken van het gebied rondom de ogen en zorgt voor een nauwkeurige, onberispelijke applicatie – voor ongeëvenaarde teintperfectie.

skin-caviar-perfect-concealer_sl_c

Montale Pure Love

Pure Love is een sprankelende geur die teder houtachtig, zachtkruidig en leerachtig is.

De krachtige geur van rozen combineert moeiteloos met de verfijnde geur van sandelhout en vetiver, en wordt verzacht door een subtiele vleugje ambergris, vanille en leer.

Een verbazingwekkende compositie die resoneert met liefde en harmonie.

"Het leven van elke persoon is als een mandala: een enorme, onbeperkte cirkel. We staan in het midden van onze eigen cirkel en alles wat we zien, horen en denken vormt de mandala van ons leven" - Pema Chodron

packetshot-transparant
Reserveer