LOVE MIMOSA

Als onderdeel van de bloemige Secret Garden Collectie van Amouage wordt LOVE MIMOSA geïntroduceerd.

Een parfum dat staat voor een vrouw met klasse en zelfvertrouwen; een hulde voor vrouwelijk empowerment. Deze delicate en hypnotiserende creatie is een manifestatie voor zij die het glazen plafond doorbreekt en sterker, levendiger en wijzer is dan ooit tevoren.

Stralend, energiek en krachtig. LOVE MIMOSA is net zo veerkrachtig als de vrouwen die het parfum dragen en het ontketent een nieuwe kant van iedere vrouw om het onmogelijk mogelijk waar te maken. De signature flacon van Amouage is voor dit parfum charismatisch citrus met een prachtig geel swarovski kristal.

Top: Cascalone, Hart: Mimosa, Peer, Basis: Ylang Ylang


love-mimosa

La Prairie SKIN CAVIAR EYE LIFT

Skin Caviar Eye Lift is het eerste serum dat de blik verfrist in het hele gebied rondom de ogen, inclusief de wenkbrauwen – het is La Prairie’s milde, maar effectieve antwoord op de wens van het liften en verstevigen van de huid rondom de ogen. De combinatie van twee formules – één in de vorm van de iconische kaviaarparels van La Prairie en één als innovatieve gel-crème-emulsie – is verrijkt met Caviar Premier.

 • De contouren van uw wenkbrauwen tonen gedefinieerd.
 • De bovenste oogleden worden gelift en voelen steviger en aangespannen aan.
 • De zichtbaarheid van lijntjes wordt aanzienlijk verminderd.
 • De onderste oogleden lijken gladder en wallen en zwellingen vallen minder op.
 • Het hele gebied rondom de ogen ziet er gelift en steviger uit. 


la-prairie-skin-caviar-eye-lift

La Prairie Supreme Balm Cleanser

Luxe reinigingsbalm

De Supreme Balm Cleanser is een luxe, ongeëvenaard ritueel van diepe reiniging om de stress van de dag los te laten, make-up te verwijderen en de huid perfect te reinigen.

Een grondige reiniging hoeft de huid niet te ontdoen van de natuurlijke vochtbarrière of natuurlijke afweer. De Supreme Balm Cleanser transformeert op verrassende en sublieme wijze op de huid; hij brengt aan als een rijke balsem die transformeert in een weelderige olie en vervolgens in een zachte, melkachtige emulsie verandert. De reiniger lost make-up, verontreinigende stoffen, vuil en onzuiverheden op voor een zachte, maar grondige reiniging van het hele gezicht.

 • De huid is perfect gereinigd, vrij van onzuiverheden.
 • Behoudt de natuurlijke vochtbarrière tijdens het reinigen.
 • Geeft een soepel, fluweelachtig gevoel aan de huid.
 • Kalmeert de huid en zintuigen, waardoor de stress van de dag verdwijnt


supreme-balm

La Prairie Crystal Micellar Water

REINIGINGSWATER MET PUUR ZWITSERS GLETSJERWATER

Een perfecte teint begint met een perfect schone huid. Een gezuiverde, ontgifte, gehydrateerde huid is de pure basis voor de kunst van schoonheid.Crystal Micellar Water Eyes Face is een essentieel reinigingsritueel dat in één enkel gebaar vloeibare kristaltechnologie combineert met de weelde van puur, helder Zwitsers gletsjerwater om de huid perfect te reinigen. Soms is er minder tijd voor een volledig reinigingsritueel, maar blijft het verwijderen van make-up, vervuilende stoffen en andere onzuiverheden essentieel voor het behoud van een jeugdige, schone huid. 

Crystal Micellar Water Eyes Face is een zacht, maar effectief reinigend micellair water dat make-up en andere onzuiverheden aantrekt en zich eraan bindt, zodat ze vervolgens kunnen worden weggeveegd, zonder de huid uit te drogen.

 • Verwijdert alle onzuiverheden en make-up, zonder het gebruik van water.
 • Beschermt de huid dankzij een rijke combinatie van antioxidanten.
 • Maakt de huid schoon, verkwikt en kalmeert, en zorgt voor een gehydrateerde en gezond uitziende huid. 


crystal-micellar-water-bewerkt

Thalgo Joyaux Atlantque Hydrating dry oil

Deze droge olie met een satijnen finish is fijn en licht, en is perfect voor de dagelijkse hydratatie van de huid.

Breng in cirkel-vormige bewegingen aan over het hele lichaam.

Werk af met zachte vloeiende bewegingen, van onder naar boven.

Energieke, frisse zomerse geur


thalgo-joyaux-hydrating-oil-0

Thalgo Joyaux Atlantique Pink sand shower scrub.

De subtiel roze en geparfumeerde scrub combineert roze zand met delicate witte kwartskristallen om de huid voorzichtig te exfoliëren en te reinigen. In één stap wordt de huid gladder, strakker en stralender.

Perfect te combineren met Thalgo hydrating dry oil voor een zijdezachte stralende huid.


thalgo-joyaux-pink-sand-shower-srub-0

Thalgo Joyaux Atlantique Fragranced body mist

De heerlijk verfrissende bodyspray die je energie geeft. De warme bloemengeur omhult het lichaam en algen en olivine extract gaan vermoeidheid tegen. Gebruik de mist zo vaak als je wenst.


thalgo-joyaux-atlantique-fragranced-body-mist

Platinum Rare Cellular Life-Lotion

Huidverzorgend pre- serum lotion, stimuleert een optimale huidfunctie door 3 belangrijkste ontgiftingsprocessen te verbeteren.


De Platinum Rare Life-Lotion is doordrenkt met de eeuwigheid van platina en gekenmerkt door de delicate geur van The Platinum Rare Collection. Het resultaat van jaren onderzoek, biedt de Platinum Rare Cellular Life-Lotion de essentiële eerste stap in het Platinum Rare verjongende huidverzorgingsritueel.

Platinum Rare Cellular Life-Lotion is een volledige essence-in-lotion die de huid een boost geeft door het stimuleren van belangrijke cellulaire ontgiftingsprocessen en daarmee de huid vernieuwt.


platinum-rare-cellular-life-lotion
Reserveer