Montale Paris

Montale Parfums

Het luxemerk uit Parijs

Montale Parfums is nu te koop bij Beauty Oranje


 

Het belangrijkste kenmerk van de Montale parfums zijn de geuren uit het Oosten en Arabië. Door hun betoverende geschiedenis hebben deze streken parfumeurs van over de hele wereld geïnspireerd, zo ook de parfumeurs van Montale. De houtige geuren evenals de geuren van wierook, balsam, amber, aoud en rozen zijn weelderig en hebben ervoor gezorgd dat Montale ze voor hun parfums heeft gebruikt.

Lang geleden, aan het hof van de koningen en sultans, werd aoud gebruikt voor mysterieuze zalven. Montale werd geïnspireerd door de verfijning, kracht en geur van aoud. Aoud is een kostbare olie die ervoor zorgt dat de Montale parfum erg lang ruikt. Dankzij het gebruik van aoud als fixeerstof, is Montale parfum bovendien alcoholvrij.

Montale Parfums

Montale Parfums | Aoud Ever

Aoud Ever van Montale is een heerlijke houtachtige geur, zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Het is een nieuw parfum dat werd uitgebracht in 2012 door parfumeur Pierre Montale. De topnoten zijn agarhout (ook wel ‘oud’ genoemd), citroen, bergamot en mandarijn. De hartnoten zijn vetiver, sandelhout, patchouli en zwarte peper. Tonkaboon, leder en amber vormen de basis.

Montale Parfums

Montale Parfums | Wood & Spices

Wood & Spices is een parfum van Montale dat u over de grens brengt, helemaal naar het verre India. Het kostbare trio van ebbenhout, sandelhout en vetiver wordt gecombineerd met wierook-noten, kardemom (familie van gember) en kruiden. Spuit het parfum in uw hals en sluit uw ogen. Laat u door het parfum meenemen naar India.

Montale Parfums

Montale Parfums | Aoud Night

Aoud Night van Montale is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames en heren. Dit is een nieuw parfum. Aoud Night werd uitgebracht in 2014. Topnoten zijn Bergamot, Siciliaanse citroen, Fruitige Noten en Agarhout (Oud); hartnoten zijn Marokkaanse Roos en Indonesisch Patchouliblad; Basisnoten zijn Amber, White Musk, Leder, Guaiac hout en Sandelhout.

Montale Parfums

Montale Parfums | Gold Flowers

Gold Flowers van Montale is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames en heren. Gold Flowers werd uitgebracht in 2009. Het parfum bevat Amber, Agarhout (Oud), Tuberoos (Nachthyacint), Rode peper, Kruidnagel en Sandelhout.