Intraceuticals infusion

IntraceuticalsO2 INTRACEUTICALS INFUSION

Intraceuticals Oxygen behandeling voor dames en heren


De intraceuticals oxygen behandeling met zuurstofbehandeling is een therapie die binnen 6 weken rimpels en lijntjes vervaagt en de huid zichtbaar verbetert zonder naalden, inspuitingen of pijn. De serums bevatten o.a. hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van onze huid, evenals vitamines en krachtige antioxidanten.

O2 INTRACEUTICALS bij Beauty Oranje


Rejuvenate behandeling – 60 minuten € 125,00
Stimuleert de regeneratie van cellen, vernieuwt elasticiteit en collageenproductie en zorgt voor een gevuld huidoppervlak waardoor lijntjes en rimpels verminderen.


O2 behandeling met booster ampul Vitaminen C+3, Antioxidant, collageen & Vitaminen A € 155,00


Atoxelene serum – 20 minuten (extra te boeken bij een behandeling van 60 minuten) € 60,00
Het serum bevat antioxidanten die vrije radicalen bestrijden en een gezonde celgroei bevorderen. Te gebruiken bij fronslijntjes, kraaienpootjes, expressielijnen en rimpels.
Uitsluitend in combinatie met een van bovenstaande behandelingen.


Rejuvenate + atoxelene serum combinatiebehandeling – 90 minuten € 180,00
Een combinatie van bovenstaande behandelingen.


Opulence whitening behandeling – 60 minuten € 135,00
Combinatie van plantaardige oplichtende bestanddelen en super geconcentreerd vitamine C om ongelijke pigmentatie te herstellen en de huid te laten stralen. Krachtige antioxidanten bestrijden vrije radicalen en een hoge concentratie moisturizers zorgt voor een perfecte hydratatie.


Clarity behandeling – 60 minuten € 125,00
Combinatie van vitamines en antioxidanten die zorgen dat de huid direct wordt gehydrateerd en fijne lijntjes en rimpels worden vermindert. De antibacteriële actieve werkstoffen verzachten, kalmeren en balanceren de huid om deze optimaal te verfijnen.


Rejuvenation kuur – 6 behandelingen (1 keer per week) * € 795,00 Inclusief 3 producten ter waarde van € 264,00 voor verzorging thuis.


 

* Na de kuur is het aan te raden de Rejuvenate of Opulence behandeling elke 6 à 8 weken te herhalen voor het mooiste resultaat.

Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee

Maak nu uw afspraak: beautyoranje@hotelsvanoranje.nl, of neem telefonische contact met ons op: 071 367 6880