harsen bij beauty oranje

Harsen bij Beauty Oranje

Een effectieve methode om ongewenste haartjes te verwijderen

Bij Beauty Oranje kunt u ook terecht voor waxen (harsen), een snelle en effectieve methode voor ongewenst haartjes te verwijderen.
Er bestaan vele manieren om ongewenst haartjes te verwijderen op ons lichaam. Harsen  is er een van. Het een tijdelijke ontharing die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharing crèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij harsen blijft je haar gemiddeld 4 weken weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Ook verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Harsen bij Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee

Wat is harsen?

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde.  Behalve met echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een “hars” die gemaakt is van suiker. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering.

Bron: harsen.info

Harsen bij Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee

Harde hars

Deze moet worden verwarmd en wordt vervolgens met een spatel in een dun laagje op de huid aangebracht. De hars wordt na enkele seconden weer hard en kan worden verwijderd zonder ontharingsstrippen. Harde hars wordt voornamelijk gebruikt voor het ontharen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinilijn. Harde hars hecht zich namelijk voornamelijk aan de haren en niet aan de huid.

Bron: harsen.info

Harsen bij Beauty Oranje in Noordwijk aan Zee

Vloeibare hars

Ook vloeibare hars wordt verwarmd en vervolgens met een roller of spatel zo dun mogelijk op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd. Er zijn 2 soorten vloeibare hars: in olie oplosbare hars en in water oplosbare hars. Deze laatste soort is eigenlijk geen echte hars, maar wordt gemaakt van suiker.

Bron: harsen.info

Maak nu uw afspraak bij Beauty Oranje.

Telefoon: 071 367 6880
E-mail: beautyoranje@hotelsvanoranje.nl