Bruidskapsel

Een trouwdag hoort de allermooiste dag van uw leven te zijn en dus vinden wij van Hairstudio Oranje dat u er van top tot teen oogverblindend uit moet zien. Wij bieden de mogelijkheid aan uw ideale bruidskapsel te creëren, zodat u bij het altaar schittert als nooit tevoren!

In onze prachtige haarsalon in Noordwijk kijken wij samen naar het kapsel dat het beste bij u past. Natuurlijk moet het passen bij uw gezichtsvorm en haartype, maar het allerbelangrijkste: bij uw persoonlijkheid! Daarom is het mogelijk om een proefsessie in te plannen om te bepalen welk bruidskapsel het beste bij u past

Tijdens de proefsessie neemt een van onze specialisten de mooiste kapsels met u door. Krullen, vlechten, opsteken of extensions, bij Hairstudio Oranje is alles mogelijk!

Geniet op uw huwelijksdag eerst van een hoofdhuidmassage en kom volledig tot rust voordat onze kapster met uw haar aan de slag gaat. Een haarmasker van Sassoon en een uitgebreide kuurbehandeling van René Furterer maken het plaatje compleet!


Prijzenlijst Hairstudio Oranje
bruiloft-content
Reserveer