La Prairie Ultimate Cellular Hydrating Facial

Verlangt u naar een overheerlijke gezichtsbehandeling van het exclusieve merk La Prairie? Kom dan naar Beauty Oranje in Noordwijk en uw huid straalt als nooit tevoren! In onze schoonheidssalon in Noordwijk staan schoonheidsspecialisten met exclusieve beautyproducten van onder andere het waanzinnige Zwitserse merk La Prairie voor u klaar, om u de ervaring van uw leven te bezorgen met de La Prairie Ultimate Cellular Hydrating Facial. Geniet na de behandeling nog even na onder het genot van een kop koffie of verse munt thee en verwen uzelf met heerlijk vers fruit of bonbons.

Hydrating Facial

Ligt u comfortabel op onze wellnessbank, dan is het tijd om de dagelijkse beslommeringen even van u af te laten glijden en volledig tot rust te komen. Er wordt begonnen met een rijke, comfortabele, maar vooral effectieve reiniging van gezicht, hals en decolleté, waarna uw huid heerlijk fris en schoon is en aanvoelt. Dit wordt opgevolgd met een intensieve 3-minuten peeling, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en er een frisse en stralende huid verschijnt. Maar dit is pas het begin!

Diepte reiniging

Als de peeling zijn werk heeft gedaan en uw gezicht lekker schoon en ontspannen is van de kompressen, is het tijd voor een diepte reiniging. Onze medewerkers hebben een arendsoog voor de kleinste onzuiverheden in het gezicht, zoals gerstekorrels en mee-eters, en verwijderen deze heel nauwkeurig.

Gezicht/decolleté massage

Na de diepte reiniging is het tijd voor een massage, waarbij er gestart wordt met een speciale oogmassage van La Prairie. Om direct door te gaan met een ontspannende massage van gezicht, hals, schouders en decolleté. U kunt even volledig tot rust komen en alles vergeten. Na de massages brengen wij een gezichtsmasker aan, die u huid voedt, verzorgt en uw huid een boost geeft als nooit tevoren. Ondertussen verwennen wij u met een hand-arm-massage met een heerlijk zachte huid als gevolg. Wij sluiten af met een passende verzorging voor gezicht, hals en decolleté.

Geïnteresseerd in een overheerlijke La Prairie Ultimate Cellular Hydrating Facial? Neem contact op met Beauty Oranje en reserveer nu uw plaats op onze luxe behandelstoel. Uw welkomstdrankje, onze schoonheidsspecialisten en de beste beautyproducten van La Prairie staan al voor u klaar!

Bekijk de prijzenlijst
la-prairie-ultimate-content-extra
Reserveer