Openingstijden Facial Zaterdag t/m Donderdag: 09:00 - 18:00 Vrijdag 09:00 - 21:00 Prijzenlijst

Facials

Beauty Oranje Noordwijk is een van de weinige schoonheidssalon in Nederland die het exclusieve merk La Prairie verkoopt en gebruikt. Dit exclusieve merk gaat verder dan gewone huidverzorging door veroudering aan te pakken waar het begint. Ervaar de belofte van tijdloze schoonheid. Droom weg met de ultieme Caviar Lift Facial behandeling voor een stevigere huid met direct resultaat. Of een Swiss Cellular Anti-Aging Facial een intensieve Anti-Aging behandeling, waarbij u verstelt staat van het resultaat.

Naast het merk La Prairie worden gezichtsbehandelingen ook uitgevoerd met Thalgo, gebaseerd op werkstoffen uit de zee. Werkstoffen zoals vitaminen, aminozuren en proteïnen die onze huid en ons lichaam nodig heeft om in topconditie te komen of te blijven. Zeewater heeft dezelfde samenstelling als ons bloedplasma, wat Thalgo behandelingen uiterst effectief maakt. Tevens zijn al onze Thalgo behandelingen ook geschikt voor de man van nu. De Ocean Men Hydra behandeling is een intensieve gezichtsbehandeling waarbij optimale hydratatie om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan worden gestimuleerd.   

Wij bieden ook zuurstofbehandeling van Intraceuticals aan. Dit is een therapie die binnen zes weken rimpels en lijntjes vervaagt en de huid zichtbaar verbetert zonder naalden, inspuitingen of pijn. De serums bevatten onder andere hyalonzuur, een natuurlijk bestanddeel van onze huid, evenals vitamines en krachtige antioxidanten. Ervaar deze krachtige treatment met de geweldige rejuvenate behandeling. Deze behandeling stimuleert de regeneratie van cellen, vernieuwt elasticiteit en collageenproductie en zorgt voor een gevuld huidoppervlak waardoor lijntjes en rimpels verminderen.  

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag t/m donderdag:

09:00 - 18:00 uur

Vrijdag:

09:00 - 21:00 uur

Prijzenlijst

Bekijk de prijzenlijst


Reserveer