Harsen

In de schoonheidssalon van Beauty Oranje in Noordwijk kunt u voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages, manicures en pedicures terecht, maar ook het harsen van gezicht en lichaam.

Heeft u last van haartjes in het gezicht, denk hierbij aan haartjes op uw bovenlip, kin, wellicht op uw wangen, maar ook voor beharing op het lichaam, waarbij u kunt denken aan de rug, oksels, bikinilijn en benen, hiervoor kunt u bij Beauty Oranje terecht.

De specialistes zijn bekwaam om overbeharing op uw gelaat of lichaam te verwijderen en ervoor te zorgen dat uw huid na het harsen weer optimaal aanvoelt en u kunt genieten van een zachte, gladde en verzorgde huid.

En wilt u in de zomer ook bikiniproof zijn? Wij bieden ook harsen van de bikinilijn, oksels en benen aan. Dus of u nu op vakantie gaat of klaar wilt zijn voor de zomer, wij staan graag voor u klaar.

Natuurlijk zijn de harsbehandelingen uitstekend te combineren met de diverse behandelingen die wij aanbieden. Om van de overbeharing af te komen, kunt u eenvoudig een afspraak maken in onze salon, door te bellen of te mailen. 

Bekijk de prijzenlijst
harsen-content
Reserveer