Body peeling

Zin om even helemaal weg te zijn uit de dagelijkse beslommeringen? Of om gewoon even te ontspannen? Dan bent u bij Beauty Oranje op het juiste adres. In onze luxe spa in Noordwijk, kunt u na een verfrissende strandwandeling heerlijk plaats nemen op onze verwarmde wellness bank voor een overheerlijke lichaam scrub.

Niet alleen ons gezicht heeft behoefte aan een goede verzorgende behandeling, maar ook onze lichaamshuid kan soms wel wat extra aandacht gebruiken. Soms kan het zo zijn dat dode huidcellen zich opstapelen en onze huid wel een scrub kan gebruiken. Dan bent u in goede handen bij onze specialistes. De scrub wordt zacht, maar intensief ingemasseerd, terwijl u heerlijk warm wordt gehouden door de verwarmde behandelstoel. Nadat u volledig bent gescrubd, heeft u de ruimte en privacy om u te douchen. Uw huid voelt heerlijk zacht en vernieuwd aan.

Aan te raden is om na de scrub uw lichaam te verwennen en te voeden met een heerlijke lichaam pakking. Om uw huid nog zachter, gladder en comfortabeler te maken. Heeft u ook zin in een prachtige, mooi verzorgde huid? Maak dan snel een afspraak in onze schoonheidssalon en kom even helemaal tot rust als u zich onder laat dompelen in een oase van rust en luxe.

Bekijk de prijzenlijst
Reserveer