Body packing

Zin in een heerlijke verwennerij voor uw lichaam? Kom dan eens langs bij schoonheidssalon Beauty Oranje in Noordwijk. In onze luxe Spa wordt u hemels in de watten gelegd onder het genot van een kop verse munt thee of koffie met bonbons of vers fruit.

Vaak praten we alleen maar over de huid van ons gezicht, maar ook de huid van ons lichaam kan wel wat aandacht gebruiken. Onze huid is het grootste orgaan en heeft vocht en voeding nodig zoals ons hele lichaam. Om uw huid intensief te voeden, hebben wij voor u heerlijke lichaamspakkingen.

Aan te raden is om voorafgaand aan de pakking een overheerlijke lichaamsscrub te nemen, waardoor de voedingstoffen van de pakking nog beter worden opgenomen door uw huid.

Nadat uw lichaamshuid volledig is ingesmeerd met de pakking naar keuze wordt u in een plastic laken gewikkeld en om te voorkomen dat u het koud krijgt, wordt er nog een badlaken of deken over u heen gelegd. Hierdoor ontstaat er een aangename warmte, waardoor de bloedvaten in de huid verwijden en de pakking beter in de huid kan worden opgenomen. Uw huid wordt heerlijk intensief gevoed.

Na ongeveer een half uur heerlijk ontspannen, komt de behandeling tot zijn einde en kunt u genieten van een intiem zacht, glad en comfortabel resultaat.

Heeft u behoefte aan ontspanning en wilt u daarbij ook uzelf verwennen met een lichaamspakking? Kom dan langs bij Beauty Oranje en maak een afspraak voor een onvergetelijke middag.

Bekijk de prijzenlijst
packing-content-0
Reserveer