Body

Naast onze heerlijke gezichtsbehandelingen bieden wij bij Beauty Oranje een scala aan behandelingen om uw lichaam te ontspannen, herstellen en er weer piekfijn uit te laten zien. Niet alleen voor uw huid, maar ook voor uw spieren en bloedcirculatie bieden wij verschillende opties.

Onze masseurs staan bijvoorbeeld met open en vakkundige handen voor u klaar om u een compleet op maat gemaakte massage te geven. Zo kunt u in overleg met de masseur een behandeling naar uw wensen inrichten met bijvoorbeeld een deel Shiatsu massage, Hotstone massage en Ontspanningsmassage. Of voor het sneller laten herstellen van uw lichaam na zware inspanning kunt u kiezen voor een Sportmassage, waarna spierpijn en kramp verleden tijd zullen zijn.

Op onze verwarmde wellness bank kunt u heerlijk tot rust komen terwijl onze beauty specialistes een scrub aanbrengen op uw huid. Na deze ontspannende body peeling voelt uw huid zacht en glad aan.

Voor extra zachtheid en een verzorgde en stralende huid kunt u uw lichaam verwennen met een voedzame body packing na de peeling behandeling. Een half uur lang voedt uw huid zich met een pakking naar keuze, terwijl u heerlijk warm ontspant.

Onze specialistes zijn tevens gespecialiseerd in de rituelen van Aromatherapy. Tijdens deze bijzondere behandelingen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige producten van Aromatherapy. Door het gebruik van deze producten zal uw huid fluweelzacht aanvoelen.

Natuurlijk kunt u ook voor harsbehandelingen terecht om uw lichaam zomerklaar te maken. Onze specialisten staan voor u klaar om overbeharing op uw gelaat of lichaam te verwijderen en uw huid weer zijdezacht te maken.

1080x1920_0001_b4-s6-muscle
Reserveer